OnderhoudOok voor onderhoud aan uw motorfiets kunt u terecht bij Huitema Motoren. De werkplaats is uitgerust voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw motor.

 

– Bandenservice:

Bel of mail voor een scherpe prijs van een verse set banden. Natuurlijk ook per stuk! Ook voor bandenadvies kunt u terecht bij Huitema Motoren.

Vrijwel elk merk en type leverbaar!

– Reparatie:

Bij reparatie van uw motorfiets zijn er vele mogelijkheden om zo voordelig mogelijk tot een oplossing te komen. Mocht uw motor het niet meer doen, dan bieden wij gratis haal- en breng service binnen Nederland.

 

– Revisie:

Uw motorblok tikt? Veel te veel rook uit de uitlaat? Schakelen lukt niet meer? Misschien wilt u het motorblok van uw motor eens grondig nagekeken hebben? Huitema Motoren klaart de klus!

Italiaans, Engels of Japans. Veel motorblokken verdienen een 2e kans!

– Onderhoud:

Minstens zo belangrijk als u in het bezit bent van een motorfiets. Niet alleen omdat uw motor langer meegaat, ook is het een investering in uw eigen veiligheid. Regelmatig onderhoud wordt ook door de fabrikant van uw motorfiets voorgeschreven en dit is niet zonder reden. De ervaring leert dat achterstallig onderhoud er vaak ongemerkt insluipt wanneer men zich niet aan de voorgeschreven onderhoudsintervallen houdt. Onderhoud betekent niet altijd een dure aangelegenheid. Bel of mail voor een vrijblijvende scherpe prijsopgave.

 

– Onderdelen/Accessoires:

Heeft u onderdelen nodig voor u motor of bent op zoek naar een leuke toevoeging aan uw motorfiets? De meeste (originele) onderdelen en accessoires zijn bij Huitema Motoren te bestellen.